Jag går regelbundet till AN SkinClinic för att göra fillers. Vi alla har antagligen olika komplex och mina läppar har alltid varit något jag haft komplex över. Tycka vad man vill om att göra fillers men för mig har det varit räddningen för mitt psykiska mående. Sedan jag började med injektionerna har jag upplevt mig själv som mer självsäker och framförallt så mycket gladare. Idag kan jag stolt entra ett rum utan att behöva titta ner i golvet för mina komplex. Amanda på AN SkinClinic kan verkligen sin sak och jag skulle varmt rekommendera henne vidare till alla i min närhet.

 

Att värna om sitt eget bästa

För mig har behandlingen från första stund handlat om mitt eget välbefinnande, att känna mig nöjd och tillfreds med mitt utseende. Vissa kan tycka, och tycker, att sådana saker är väldigt ytligt och egentligen helt meningslöst. Men låt oss vara ärliga, om det finns lösning på eventuella problem, är det inte klokt att ta till en lämplig lösning då? För mig har det aldrig varit något konstigt, utan ett självklart val att bara göra, att bara lösa problemet.

 

Professionella injektionssköterskor i Växjö

Idag tror jag det är ovanligt många som faktiskt utför fillers runt om i landet. Sedan hur duktiga, utbildade och måna de är om slutresultatet kan jag inte svara på. För mig har det alltid varit otroligt viktigt att den jag vänder mig till är certifierad, försäkrad och kan sitt jobb ordentligt. Enda sedan jag började mina behandlingar hos AN SkinClinic har jag varit så otroligt nöjd, Amanda håller bra pris och levererar alltid perfekta resultat.

 

Gör naturliga och hållbara fillers som håller – till ett rimligt pris

Givetvis görs fillers under samma förväntningar som allting annat och att göra det med hysteri kommer få folk att både prata och tycka. När jag gjort mina läppar har jag valt en rimlig mängd som gör att mina läppar ändå ser naturliga ut, fast fylligare. Mina fillers har verkligen fått mig att må så mycket bättre och AN SkinClinic är varmt att rekommendera vidare.